De rechtsgebieden van Advocatenkantoor Derk van der Heijden

Bent u op zoek naar raad én daad? Wilt u een advocaat die uitsluitend voor úw belangen vecht? Advocatenkantoor Derk van der Heijden te Hilversum staat volledig aan uw zijde. U wordt bijgestaan met adviezen en zelfs aanwezigheid (indien toegestaan) bij het verhoor door politie of justitie tot en met de inhoudelijke behandeling van uw zaak door het OM of de rechter. Maar ook in de fase van tenuitvoerlegging van een straf kunt u uiteraard bij uw advocaat terecht.


In alle fases van het strafproces wordt u direct, persoonlijk en effectief terzijde gestaan met gedegen kennis van de wet én de toepassing daarvan in het recht.

STEL DIRECT UW VRAAG

STRAFRECHT VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Zowel particulieren als bedrijven biedt Advocatenkantoor Derk van der Heijden rechtsbijstand op gebied van strafrecht. Bij particulieren kan het gaan om beschuldigingen van diefstal, heling, geweldpleging of oplichting. Bij bedrijven gaat het over het algemeen om economisch strafrecht, milieufraude of ontnemingszaken.

JEUGDRECHT: HET BELANG VAN HET KIND STAAT VOOROP

U of uw kind staat er bij de kinderrechter niet alleen voor, tegenover instanties als het OM, Bureau Jeugdzorg of de Raad voor de Kinderbescherming. In iedere zaak staat het belang van het kind voorop.

Psychiatrie: meer dan juristerij alleen

Mijn cliënten in de psychiatrie mogen daarom rekenen op raad en daad, die soms verder gaat dan alleen juristerij. U bent verzekerd van directe bereikbaarheid, persoonlijke aandacht en helder overleg in begrijpelijke taal.

Rechtsbijstand financieel

Uw financiële situatie hoeft geen rol te spelen in straf- en jeugdzaken of bij gedwongen opnames. U heeft in de meeste gevallen recht op een kosteloze advocaat. Advocatenkantoor Derk van der Heijden treedt veelvuldig op voor mensen die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand.